Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво не харесвам в 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
    1. Лошата маневреност - недозавиването
    2. Не достатъчно добрата обезшуменост на дизелите в сравнение с немските й еквиваленти. Ако бяха се постарали още малко и бяха постигнали такова ниво, като при 166, нямаше да има грешка.
    3. Липсата вътре на място, където да сложиш едно кафе
    Колега, предполага се че тая кола ще се кара бързо и затова не са сложили поставка за кафе най вероятно
    А за шума при дизелите, аз реших моя проблем като сложих 6 степенна кутия
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Карах вчера бензинова колица 2.0 турбо, по магистралата за Варна с 180 се чува двг адски много, при дизелчето ми тази скоросте в пъти по-тихо. Нз какъв дизел срявняваш с немските такива, но определно е много по тих двг!
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Привет и от мен доскоро по т.1 аз също страдах,но ето решението което намерих аз:

От шум в копето нямам никакви оплаквания,а карам дизела,дори се кефя много на звука който е над 2500 оборота.
        Маневреноста куца малко да,но се преживява за сметка на всичко останало.
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 ps + Chip

Comment

Не харесвам слабата предница и малкия багажник.Аз съм с едно дете и не ми се мисли ако имам още едно какво ще правя.

Alfa Romeo 156 2.0tssigpic
          бивша 155 2.0ts
          бивша 155 1.8ts

Comment

Не харесвам че е на 9г.А колкото до окачването-ами купете си ауди а4 или пасат4 да видите там как се сменя окачване на 6 месеца.

Comment

Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщение
              А колкото до окачването-ами купете си ауди а4 или пасат4 да видите там как се сменя окачване на 6 месеца.

Те тука изби рибата.Аз имам Ауди А4 Авант куатро и от 4 години нищо не е сменяно по ходовата част,а Алфонсо за 2г. няма още 2 пъти правя предница.Пък и темата не е за сравнение с други марки а какво не харесваме в своите 156-ци.
              Last edited by delian1978; d.m.y г., 19:05.

Alfa Romeo 156 2.0tssigpic
              бивша 155 2.0ts
              бивша 155 1.8ts

Comment

на мен единственото нещо, което не ми харесва в 156-цата ми - това е малкия багажник, за този клас можеше да е по-голям, но явно дизайна иска жертви и затова е така

Comment

Сега като се замисля споделям мнението за багажника, той не е малък въобще, но отвора на багажника е малък, нищо по-габаритно неможе да влезе!
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от delian1978 Покажи съобщение
                    Те тука изби рибата.Аз имам Ауди А4 Авант куатро и от 4 години нищо не е сменяно по ходовата част,а Алфонсо за 2г. няма още 2 пъти правя предница.

---------- Post added at 16:09 ---------- Previous post was at 16:07 ----------

Те тука изби рибата.Аз имам Ауди А4 Авант куатро и от 4 години нищо не е сменяно по ходовата част,а Алфонсо за 2г. няма още 2 пъти правя предница.Пък и темата не е за сравнение с други марки а какво не харесваме в своите 156-ци.
                    Ами излиза че ти караш някакво уникално ауди.Браво бе.От къде го купи.

Comment

Ех, това завиване и тези горни носачи....

Много дразнеха. Иначе си е супер модел. Предлага много за разумна цена.

Има обаче нещо, което не се забравя - добрите спирачки! За 3 години 1 път не ме е подвела!

Comment

Не ми харесва, че като напече бордoвия, почва да се вижда по-слабо
                        Last edited by fnt; d.m.y г., 19:21.
                        sigpic
                        SCUDERIA ITALIA
                        BMW 5-er
                        BMW 7-er
                        Fiat GP

Comment

Не ми харесва че ме кара да я карам дори безцелно ..Не ми харесва че куките я спират за проверка ..
                          А сериозно 2 са нещата дето не са в ред..
                          1. Естествено недозавиването..Ех тези обратни като автобус с удължение...
                          2. От таблото от време на време се чуват тайнствени поскръцвания...
                          Всичко друго е поправимо, а незнам как ги сменяте тез носачи кат носни кърпи... Аз както съм я купил(преди 1 година) носач не съм пипнал а не съм ги сменял..Е да не обича дупките прескачайте ги и ще отпишете тва от списъка
                          Но иначе си е страст, особено муцуната,която е единствена по рода си, както преди доста години като излязла са я оценили "Изпреварила времето си с дизайна"...
                          AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                          Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                          AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Дизайна е невероятен за 97г.,но в целта си да направят много добър автомобил са създали иноваций и сложнотий по окачването и двигателя,които обаче с течение на времето започват да се прецакват и в комбинация с фалшивите резервни части оставят впечетлението за един доста трошлив и капризен автомобил.
                            Бензиновите мотори доколкото знам нямат добро мазане във високите обороти,а пък в ниските страдат от липса на мощност и определено не са от двигателите с голям ресурс,ама кво да се прави карам си я на харабия пък колкото изкара,после нов мотор и пак газ!
                            156 2.0TS 155к.с.+ремап

Comment

Не ми харесват скърцащите тампони,недозавиването също,въпреки ,че според мен това щади външните карета.

Comment

Не ми харесва:
                                1.Малък багажник
                                2.Крехки странични огледала
                                3.Малък радиус на завиване
                                4.Непадаща задна седалка!
                                5.Смъкващи се задни стъкла от вибрации
                                6.Дизелов звук от бемзинов двигател
                                И въпреки това карам Алфа защото я обичам!

Comment

Working...
                                X